Automationstekniker, Stockholm

Gratis energi

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Vill du ta nästa steg och utvecklas i rollen som automationstekniker för fastigheter? Vi söker nu tekniker till vårt kontor i Stockholm. Vi tror på öppna system med Internet som infrastruktur, där styrsystem, smarta energibesparande lösningar, mätning, och andra delar är en del av nätet på samma sätt som smartphones, datorer och skrivare. Du jobbar i nära samarbete med våra kunder som är byggbolag och fastighetsägare runt om i landet. Tillsammans gör vi KTC till det självklara valet för fastighetsautomation i Sverige.

”Det bästa för oss är att det är väldigt fritt, eller frihet under ansvar kan man ju säga, och att man får vara ute mycket.”
– Conny Svensson, arbetar som tekniker för eftermarknad i Göteborg

Arbetsuppgifter

Som Automationstekniker på KTC har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett brett kontaktnät, både internt och externt. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och att arbeta med digitalisering av högteknologiska fastigheter. På sikt kan vi erbjuda dig ett större ansvar.

  • Felsökning, underhåll och installationsarbete inom fastighetsteknisk utrustning
  • Säkerställa daglig drift av tekniska fastighetssystem
  • Medverka till merförsäljning genom att föreslå förbättringar och uppdateringar

Din profil

Du trivs i en roll där du får utveckla dig själv och företaget, med yttersta målet att säkerställa att kundens förväntningar uppnås vad gäller kvalitet och leverans.

  • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
  • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el och VVS
  • Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
  • Meriterande med El-behörighet och att kunna läsa ritningar
  • B-körkort
  • Som person är du serviceinriktad och trivs med kundkontakter, är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team med dina kollegor.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta vår Rikard Strid , rikard@ktc.se, tel: 0708-774333.

Ansökan

Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!