Chef Eftermarknad, Stockholm

Gratis energi

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Våra eftermarknadsenheter är vår huvudsakliga kontaktyta mot våra slutkunder. Från eftermarknadsenheterna erbjuder vi energioptimeringstjänster, utredningar, skräddarsydda lösningsförslag, projektutförande i befintliga fastigheter, service och support. Därför är det viktigt för oss att enheten arbetar proaktivt med alla våra kunder för att stärka KTC:s roll som kundens Energipartner och hjälpa dem med sin Gröna digitalisering och omställning till en hållbar energiproduktion och förbrukning.

”Som ny hos KTC kommer du snabbt att upptäcka att vi har ett öppet klimat och en platt organisation. Vi har en oerhört stark laganda och nära till skratt. Här hjälper och stöttar vi varandra. Hos oss ska du känna att du varje dag får en chans att göra något som är viktigt och bra. Vår vision är inte något vi bara pratar om – vi försöker verkligen genomföra det vi säger att vi vill göra.”
– Magnus Åkerskog, vice VD för KTC.

Arbetsuppgifter

Som chef för eftermarknad utvecklar du KTC:s verksamhet tillsammans med ledningsgruppen och övriga enhetschefer. Du bidrar med viktig input till produktutveckling och är med och påverkar den strateguska utvecklingen av bolaget. Tillsammans med våra säljare är du med och offererar lösningsförslag till våra kunder.

  • Budget och ekonomiansvar för avdelningen
  • Leda, utveckla och coacha ditt team
  • Bygga långsiktiga relationer med våra kunder

Din Profil

Du drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer genom bl a tillgänglighet, service och effektiva leveranser. Du har ett stort intresse för energi- och miljöfrågor, gärna kopplat till fastighetsbranschen. Som person är du förtroendeingivande, social och kommunikativ.

  • Du har erfarenhet av att leda och utveckla ett team
  • Du har lätt för att samarbeta både med medarbetare och kunder
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Magnus Åkerskog, magnus.akerskog@ktc.se, tel: 031-712 50 43.

Ansökan

Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!