Chef Entreprenad, Stockholm

Gratis energi

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Våra entreprenadenheter är vår huvudsakliga kontaktyta mot nybyggnationsprojekt. Vi följer våra kunder genom hela processen och arbetar proaktivt med kvalitet i varje led. Våra kunder är oftast byggbolag men lika viktigt att inkludera slutkunden, då det är den part som ska förvalta fastigheten. I våra projekt arbetar vi idag både med egna produkter och system såväl som kompletta systemlösningar från tredje part.

“Som ny hos KTC kommer du snabbt att upptäcka att vi har ett öppet klimat och en platt organisation. Vi har en oerhört stark laganda och nära till skratt. Här hjälper och stöttar vi varandra. Hos oss ska du känna att du varje dag får en chans att göra något som är viktigt och bra. Vår vision är inte något vi bara pratar om – vi försöker verkligen genomföra det vi säger att vi vill göra.”
– Magnus Åkerskog, vice VD för KTC.

Arbetsuppgifter

Som chef för entreprenad utvecklar du KTC:s verksamhet tillsammans med ledningsgruppen och övriga enhetschefer. Tillsammans med våra säljare är du med och offererar lösningsförslag till våra kunder.

  • Ansvara för enhetens ekonomi och lönsamhet
  • Leda och utveckla ditt team mot uppsatta mål
  • Operativt stötta ditt team i projekten

Din Profil

Du trivs i rollen som chef och har ett stort intresse för att utveckla processer för ett effektivare samarbete. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande.

  • Erfarenhet av entreprenader inom byggsektorn, gärna inom installation
  • Kunskap om entreprenadjuridik
  • Stort intresse för energi- och miljöfrågor, gärna kopplat till fastighetsbranschen

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Magnus Åkerskog, magnus.akerskog@ktc.se, tel: 031-712 50 43.

Ansökan

Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!