Energiingenjör, Göteborg

Gratis energi

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Följ med oss på resan mot ett maximalt klimatsmart samspel mellan olika energisystem! Vi erbjuder dig en roll där du i nära samarbete med våra kunder och dina kollegor, aktivt arbetar med att hitta energismarta och kostnadseffektiva lösningar.

“Att vi är med och driver utveckling av energilösningar för fastigheter tycker jag är spännande. Genom vår kunskap och engagemang kan vi hjälpa en kund att få bättre driftekonomi och mindre miljöpåverkan, då känns arbetet vi gör väldigt motiverande.”
– David Lundgren, Energitekniker Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som Energiingenjör på KTC arbetar du proaktivt med kunder och dess energibesparing. Du arbetar med kontinuerlig driftoptimering med målet att minska kundens energikostnad och miljöpåverkan. Du agerar också säljstöd och stöttar projektledare och säljare med kalkyler för energibesparingar vid t.ex. försäljning.

  • Besparingskalkyler åt kunder på såväl mindre som större anläggningar vid byte av teknisk utrustning
  • Driftoptimering
  • Energiutredningar åt fastighetsägare
  • Medverkar till merförsäljning genom att föreslå förbättringar och uppdateringar
  • Kompetensresurs i driftrelaterade energifrågor och är med och utvecklar vår affär och kundrelationen

Din profil

Du trivs med att sprida kunskap, både internt och externt om energifrågor och att arbeta i nära samarbete med kunder för att minska kundens energikostnad.

  • Energiingenjör, motsvarande relevant utbildning, eller erfarenhet av arbete med optimering och energifrågor
  • Meriterande med kunskap inom styr och regler

Som person är du positiv, förtroendeingivande och trivs med kundkontakt. Du är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Linus Lindell, linus.lindell@ktc.se, tel: 031-757 42 82.

Ansökan

Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!