SCADA-Tekniker, Göteborg/Stockholm

Gratis energi

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Vi söker nu SCADA-tekniker till våra kontor i Göteborg och Stockholm. Du kommer att ingå i vår Cloud Services avdelning, vilket innebär att du arbetar nära fastighetstekniken, visualiseringen av automationssystemen och digitaliseringsprocessen. Målet är alltid att förenkla uppföljningen och bevakningen av fastighetens drift för våra kunder, samt att underlätta energiuppföljningen av fastigheternas prestanda.

“Mod är att vilja utvecklas. Vi stöttar varandra och hjälps åt. Man är aldrig ensam”
– Elmira Dordipour, jobbar som Scada Tekniker i Göteborg

Arbetsuppgifter

  • Visualisera automationssystem
  • Konfigurera fastighetssystem
  • Agera support mot kunder och kollegor

Vi erbjuder dig en introduktion för att lära dig de olika SCADA-systemverktygen. Vi är ett sammansvetsat team som stöttar och hjälper varandra för att hela tiden utvecklas. Som Scada-tekniker är du med och ger värdefull input till vår utvecklingsavdelning när det gäller funktion och features i våra digitala verktyg.

Din Profil

Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet och vill arbeta med digitaliseringen av högteknologiska fastigheter med energismarta lösningar. Vi ser gärna att du har en utbildning inom exempelvis IT, system eller automation. Har du erfarenhet som automationsingenjör och/eller kunskap om industriella nätverk, ser vi det som mycket meriterande.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och social. Du har höga ambitioner och ett naturligt driv som bidrar till gruppens och din egen utveckling. Du är serviceinriktad och flexibel för att stötta både kollegor och kunder i projekten.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Linus Lindell, linus.lindell@ktc.se, tel: 031-757 42 82.

Ansökan

Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!