Uppdragsledare för Energiprojekt, Göteborg/Stockholm

Gratis energi

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Följ med oss på resan mot ett maximalt klimatsmart och kostnadseffektivt samspel mellan olika energisystem!

Vi söker nu en uppdragsledare för vår satsning på innovativa energilösningar. Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande roll inom vår offensiva satsning på energilösningar och dess samspel mellan olika energislag, till exempel solceller som ett delsystem. I arbetet ingår att du designar, levererar och följer upp. Du kommer att arbeta med projekt kring energihantering för förvaltande och byggande företag.

”Detta är det är det mest innovativa och nytänkande jag hittills deltagit i dels avseende teknik men även i vår proaktiva inställning att skapa reella värden för våra kunder.”
– Karl Brag, Chef för energiprojekt i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare för energiprojekt kommer du aktivt arbeta med våra kunder för att ta fram energilösningar, både för nybyggnation och ombyggnation inom fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta med hela skedet från förslag till genomförande och säkerställa vårt utlovade resultat över tid.

  • Agera tekniskt stöd till säljorganisation och vara behjälplig med offerter
  • Nära samarbete med teknisk avdelning för utveckling av tjänster
  • Delta i förhandlingar med kunder och skapa långsiktiga relationer
  • Inventera och analysera fastigheter
  • Handla upp underentreprenörer och underleverantörer

Din Profil

Du har tidigare erfarenhet av att leda uppdrag inom bygg och/eller installation. Du har ett stort intresse för energifrågor och energioptimering. Som person är du strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande. Du har lätt för att samarbeta och skapa affärsmässiga relationer.

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighet, byggnation eller motsvarande
  • God teknisk förståelse för fastighetstekniska system
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Karl Brag, karl.brag@ktc.se, tel: 031-757 33 18.

Ansökan

Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!