KTC HSB

KTC har i snart 20 år levererat hållbara energilösningar till HSB. Vi är väldigt glada att ha fått förtroendet att bli rekommenderad leverantör till HSB.

Samarbeten som ger energi.

Vi vet hur viktigt det är att skapa goda förutsättningar för samarbete, med tydliga kontakt- vägar och överskådlig information. Vi har därför skapat denna sida, för att underlätta vår kommunikation och våra samarbeten med HSBs föreningar.

Energilösningar med minimal klimatpåverkan är idag särskilt prioriterade. I praktiken innebär detta ofta avancerade tekniska installationer som ska kunna driftoptimeras för optimal funktion, och samtidigt erbjuda högsta möjliga livskvalitet för boende. Våra energilösningar inkluderar allt ifrån fjärrvärme, solceller, laddstolpar och batterier till IMD, rumsgivare, ventilation och värmepumpar. Alla dessa delar behöver fungera ihop som ett system.

För att visa hur våra samarbeten kan se ut har vi samlat några av HSBs bostadsrättsföreningar som idag använder system från KTC och är uppkopplade mot vår webbaserade energiportal KTC Cloud. Här finns även referensprojekt med utörligare exempel på hur våra energilösningar kan se ut.

Hör gärna av dig du vill prata mer om hur din bostadsrättsförening skulle kunna dra nytta av KTC:s smarta energilösningar!

Referensprojekt

NBPC

Norra Biskopsgårdens Panncentral

NBPC, Norra Biskopsgårdens Panncentral Fastighetsskötsel och förvaltning, är en förening med 15 anställda som ägs av sju bostadsrättföreningar i norra Biskopsgården. Föreningarna består av totalt 1500 lägenheter uppdelande på 14 fastigheter och sju bostadsrättsföreningar.

Tillsammans med NBPC har KTC tagit fram en rad skräddarsydda energilösningar, och har i nuläget undercentraler i sju av föreningens fastigheter som hjälper till att reglera temperatur, trimma och driftoptimera deras fastigheter mot väderförhållanden och andra yttre faktorer.

Den gemensamma ambitionen är att få till en så smidig och problemfri energihantering som möjligt, och samtidigt se till att detta sker på ett ett så klimateffektivt sätt som möjligt.

Stefan Hidstedt, förvaltningschef på NBPC, säger att KTC är en viktig och pålitlig partner: ”KTC är en partner att lita på och de hjälper alltid till när det behövs.”

Fler anslutna anläggningar

Brf Glasblåsaren

Brf Trädgårdsgärdet

Brf Askim Stom

Brf. Vita Fläcken

Brf Omberg 1

Brf Faxefjäll

Brf Omberg

Brf Björkekärr

Brf.Fiskebäckshamn

Järnbrott

Brf Lavetten

Brf Krönet

Brf Barometern

Brf Karlavagnen

Brf Regnbågen

Brf Soluret

Brf Stjärnbilden

Brf Torviggen

Brf Vindrosen

Brf Vintergatan

Brf Nybygget

Brf Ängön

Brf Vitsippan

HSB Hyresfastigheter Mackliersgatan

HSB Hyresfastigheter Tuve

Hyresfastigheter Träkilsgatan

HSB Hyresfastigheter Parallellvägen 7-15

HSB Hyresfastigheter Ranehedsvägen

HSB Hyresfastigheter Decenniumgatan

HSB Hyresfastigheter Solståndsgatan

HSB Hyresfastigheter Bellevue

HSB Hyresfastigheter Silverknappen

HSB Kungälv Brf Komarken

HSB Lerum Brf Liljegården

HSB Living Lab

HSB Brf Ljuset

HSB Brf Björken

HSB Brf Västersol

HSB Boulevarden

HSB Brf Alfa

HSB Brf Famnen

HSB Brf Verona

HSB Brf Cinnober

HSB Brf Umbra

HSB Brf Studio 2

HSB Brf Studio 1

HSB Brf Blåsippan

HSB Partille Brf Furulund

HSB Partille Pepparkakstaden

HSB Partille Brf Kvarnfallet

HSB Partille Brf Storängen

HSB Alingsås Brf Päronet

Leverantörer

För att kunna erbjuda totallösningar, s.k energientreprenander, där KTC är totalentreprenör samarbetar vi med följande leverantörer: