SCADA

Flödesbilder som ger överblick.

Kvalitet och precision.

Övervakning och uppföljning har alltid varit i fokus på KTC. Att ha tillgång bästa möjliga information skapar förutsättningar att snabbt fatta rätt beslut. SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) är därför en otrolig viktig komponent för hur vi arbetar.

På KTC arbetar vi brett med SCADA, och kan hjälpa dig oavsett hur dina behov ser ut. Vi har vår egenutvecklade produkt KTC Online som vi ständigt utvecklar och rekommenderar våra kunder. Vi har även stor erfarenhet av arbete med Webport. Oavsett om du föredrar en lokal SCADA i fastigheten eller vill få det som en cloudtjänst hjälper vi dig. Det viktigaste för oss är att du känner trygghet och får den arkitektur som bäst möter dina behov.

KTC har team både i Stockholm och Göteborg som producerar SCADA med högsta kvalitet och precision. Vi utgår från befintliga standarder och skapar tydliga flödesbilder där du snabbt får en överblick över hur dina energisystem mår. Grundfunktioner som flödesbilder, alarm, logg och historik är en självklarhet.

För oss på KTC är det viktigt att ständigt utvecklas. Vi drivs av att hjälpa dig få bättre insikter för att göra bättre.