Tjänster i världsklass

Det ska vara lätt att göra rätt. Med ett brett utbud av moderna energitjänster hjälper KTC dig sänka dina kostnader, optimera energiprestandan och få 
en så bekymmersfri fastighetsdrift som möjligt. Precis som Tornet i filmen nedan.

video
play-sharp-fill

Erfarenhet ger färdighet.

Med över 35 års erfarenhet av att utveckla smarta tekniska lösningar och förfina samspelet mellan olika energisystem, vet vi vad som krävs för att leverera hållbara energilösningar.

KTC är idag kunskapsledande när det gäller digitalisering, automation och energifrågor för fastigheter, och vi utmanar ständigt oss själva och våra branschkollegor att leverera bättre funktion och kvalitet.

Med bred kompetens och ett heltäckande utbud av tjänster inom både Entreprenad och Eftermarknad, fungerar KTC som aktivt stöd och självklar partner i alla de utmaningar du som fastighetsägare står inför när det gäller hållbar energihantering och effektivisering.

Kontakta gärna någon av våra experter för att höra mer om hur KTC kan hjälpa dig!

Tornet ville dra nytta av den senaste tekniken för att minimera sin miljöpåverkan, och satsade därför tidigt på att digitalisera alla sina fastigheter. Läs mer här.

Entreprenad

KTC utför två typer av entreprenader – Energientreprenad och Styrentreprenad  – båda utifrån ett övergripande mål att göra energi gratis, med minimal miljöpåverkan och maximal livskvalitet.

Energitjänster

Våra energitjänster består av Driftoptimering med våra energiexperter som trimmar systemen. Planerat Underhåll som skapar trygghet. Samt Energianalys där vi  identifierar genomförbara och lönsamma åtgärder för minskad energianvändning. – Vi ser till att maximera dina investeringars livslängd och långsiktiga värde.

Molntjänster

Dagens verklighet är uppkopplad och mätbar. Med rätt verktyg ger det oss otroliga möjligheter att övervaka, mäta och styra. SCADA är vårt centrala verktyg. Vi har också Energiportal, IMD, Referensstyrning, Spotprisstyrning, Väderstyrning och vårt senate tillskott, KTC AI. Välkommen – framtiden är här.

Consulting

På KTC Consulting hjälper vi dig från första tanken till att transformera ditt projekt till en grön byggnad. Vår styrka ligger helheten, att vi har allt från ax till limpa. Vi tar fullt ansvar, från idé tills att alla energisystem fungerar i harmoni.

Vi erbjuder Energikartläggning, System design och konstruktion av Energisystem, Projektering av Energiprojekt och alla typer av automations projekt. Energisamordning i entreprenad och projektering. Upphandlingsstöd vid Energi och Automationsprojekt samt Energideklaration.